Home / News / Trump: én vagyok a legőszintébb ember, akit Isten valaha teremtett

Trump: én vagyok a legőszintébb ember, akit Isten valaha teremtett

Donald Trump sosem a szerénységéről volt híres, amelyet ismételten demonstrált egy észak-karolinai politikai eseményen.

Donald Trump úgy tűnik, már kampányüzemmódba kapcsolt, ugyanis meglehetősen gyakran tart politikai rendezvényeket a saját táborának. Trump a legutóbbi, Észak-Karolinában megtartott gyűlésén pedig ismét „szerénykedett”.

A volt elnök elmesélte, hogy egy barátja azt mondta neki, ő volt a legtisztább elnök az USA történelmében – amivel Trump készségesen egyetértett. Mint mondta, két alkotmányos vádeljárás ellenére is bebizonyosodott erkölcsi tisztasága:

„Amikor éveken át vizsgálnak, több millió oldalnyi dokumentum keletkezik és nem találnak semmit, te vagy a legtisztább ember a Földön.

Én vagyok talán a legtisztább, legőszintébb ember, akit talán Isten valaha teremtett”

Trump szerint a demokrata ügyészeknek inkább a bűnözést és a vérontást kellene megfékezniük az általuk vezetett városokban és New Yorkban – idézte a Newsweek.

Leticia James New York-i főügyésznek külön megüzente, hogy kezei alatt a legrosszabb számokat produkálja a város, ezért inkább arra kellene figyelnie.

Trump ezt követően Al Caponéhoz és két vadnyugati legendás karakterhez hasonlította magát, majd rámutatott egy sheriffre, aki jelen volt a gyűlésén és közölte, neki kellene kitakarítania a bűnözést New Yorkból:

„Többször indítottak nyomozást ellenem a demokraták, mint Billy a kölyök, Jessie James és Al Capone ellen együttvéve. Minden egyes alkalommal ártatlannak bizonyultam”

Donald Trump ezen felül már-már szokás szerint Joe Biden kormányába, szerinte a határkérdésben, az inflációval, valamint az olaj- és energiaárakkal bebizonyította, mekkora bukás az elnöksége, nem is beszélve az orosz-ukrán háborúról.