Home / News / Van valami, amit Putyin nagyon túltolt az orvosok szerint

Van valami, amit Putyin nagyon túltolt az orvosok szerint

Úgy tűnik, Putyin nagyon túltolta a botoxot, állítja több plasztikai sebész is.

A Sydneyben élő és praktizáló plasztikai sebész, Dr. Jake Sloane megállapította, hogy  Vlagyimir Putyin brutális mennyiségű botoxot rakatott az arcába.

“Az orosz arc eleve kerekdedebb, ezért laikus számára nehéz megállapítani, mi is történik az orosz elnökkel.

A vonásai mindenesetre az utóbbi időben teljesen eltűntek, és már szinte semmilyen érzelem kifejezésére nem képesek. nem úgy néz ki, mint egy 70 éves férfi, teljesen kortalan így”

– fogalmazott Sloane.

===============

Orbán Putyin alárendelt klónjává, Magyarországa pedig súlytalanná vált

Orbán Viktor most már nem csak békepártinak, hanem egyenesen a béke követének, közvetítőjének is megpróbálja magát beállítani, a miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatóján közölte, hogy telefonon beszélt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, s felajánlotta Budapestet egy Putyin-Zeliniszkij tárgyalás színhelyeként.

Orbán javaslata szerint az orosz és az ukrán elnök mellett Emmanuel Macron francia köztársasági elnök és Olaf Scholz német kancellár vehetne részt a tárgyaláson, amelynek egyetlen célja az azonnali tűzszünetről szóló megállapodás lenne.

Mint minden narcisztikus, megalomán személyiség, Orbán is szerepet akar játszani a külpolitikában, ez az ilyen alkatoknak a természetes velejárója, άм alapvetően mégis, mint mindig, így ezzel is, a belpolitikai helyzetét akarja szilárdítani, s önmagát, mint bölcs, megbízható és biztonságot ígérő vezetőnek beállítani
– nyilatkozta ezzel kapcsolatban Ungváry Rudolf.

Az író szerint azonban Magyarország, éppen Orbán politizálásának köszönhetően jelentéktelenné vált, Orbán pedig az olyan mérgező politikai vezetőknek, mint Putyin és Erdogan, csak a nagyon alárendelt klónja, Putyin pedig kizárólag a saját érdeke alapján fog majd dönteni.

Ungváry szerint ennek egyértelműen belpolitikai oka van annak, hogy Orbán bedobta a labdát,

Persze, mint minden narcisztikus, megalomán személyiség, ő is szerepet akar játszani a külpolitikában, hiszen ez az ilyen alkatoknak a természetes velejárójuk, άм alapvetően mégis, mint mindig, így ezzel is, a belpolitikai helyzetét akarja szilárdítani, s önmagát bölcs, megbízható és biztonságot ígérő vezetőnek beállítani.

– tette hozzá, és elmondta a lapnak azt is, hogy ehhez kell neki a tekintély, azért, hogy a szavazó lakosságnak a demokráciát felfogni képtelen, kizárólag a biztonságra törekvő részét maga mögé állítsa.